Meniu
Coșul dvs.

Tessera Ethos – 574 Blackberry (4 m2 / cutie)

Tessera Ethos – 574 Blackberry (4 m2 / cutie)
Gratis
Tessera Ethos – 574 Blackberry (4 m2 / cutie)

Tessera Ethos are un texturat efect de “Cut & Loop” care deghizează marginile țiglelor frumos și oferă o înfățișare înșelătoare înșelătoare. Combinația dintre construcția tăiată și buclă și greutatea grămezii de 800gsm creează o țiglă care va rezista la cel mai greu trafic de picior, ceea ce face ca etosul să fie o soluție ideală și practică pentru mediul de birou aglomerat.

Modelul vizual difuzat este creat de un amestec unic de fire vopsite în soluție în interiorul grămezii, asigurându-se că cele 13 colorații subtile nu vor dispărea sau se vor șterge în timp sau prin curățare intensă.

Constructie

“Fusion bonded”
Fuziunea prin întarire este o metodă sofisticată de fabricare a plăcilor de covoare, în cazul cărora firele individuale de fire sunt lipite pe materialul de susținere pentru a face o piesă de covor extrem de densă și de lux.

Fiecare tufă este individuală, iar o proporție mare a firelor este în suprafața de uzură, oferind o placă de covor frumoasă și bogată, care oferă un aspect excelent. Toate covoarele Westbond sunt fabricate în acest mod specializat.

Curățare și întreținere

Placile de covoare Forbo Tessera sunt fabricate din fibre de poliamidă (nailon) pentru durabilitate și păstrarea aspectului în mediile comerciale cele mai aglomerate. Urmând liniile directoare Forbo Floorcare se va asigura că reținerea plăcilor de covoare este reținută.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
  • Stoc:
  • Model: Mocheta
  • Dimensiuni: 50.00cm x 50.00cm x 0.00cm
  • SKU: TE574Blackberry
Produse vândute: 0