Meniu
Coșul dvs.

Șape, adezivi, amorse

Șape, adezivi, amorse

Alegerea corectă pentru podeaua dvs!
Sustenabilitate, eficiență și conștientizare ecologică!
Produse pentru o viață sănătoasă și construcții ecologice dezvoltate de Forbo Eurocol Germania.

Model: Eurocol
Adeziv sensibil la presiune pe o parte | pentru instalarea podelei, acoperirilor de perete și de tavan | Set umed si Adeziv sensibil la presiune pe o parte | lipire activată termic, adeziv de contact | PVC, vinil Oferă adeziv inițial foarte ridicat, adeziv puternic, pe bază de dispersie, p..
Model: Eurostar Fastcol
Numai pentru uz intern.  Emisii foarte scăzute de COV.  EMICODE EC 1 Plus, GISCODE D 1   Dimensiunea unității: 7,5 kg  Unitate de transport: 60 / palet  Consum: 200 – 300 g / m²  Aplicare: cu cilindru furnizat  Timp de aerisire: 30 – 120 min.  Timp de leg..
Model: Eurostar Fastcol
Linoleum și adeziv pentru covoare – cu 25% mai puțin consum – conținut redus de apă – întărirea rapidă după ouă – de asemenea, pe substraturi elastice elastice mici  Adeziv pe bază de dispersie, de înaltă calitate, rezistent, fără rășini, cu înaltă rezistență Capac..
Model: Eurocol
Detergent universal ingrijire pardoseli - Agent de protecţie pentru (parchet sigilat, pardoseli din plută, PVC, linoleum, cauciuc, piatră naturală, piatră artificial)Dizolva murdăria Lustruirea nu e necesară la întreţinerea regulată Mare durabilitate, antiderapant Nu crează pelicule optice nedorite..
Model: Eurocol
Detergent Ingrijire pentru parchet – Protecţie iniţială şi de întreţinere pentru toate tipurile de pardoseli rezistente la apă, de exemplu parchet lacuit şi plută, PVC, CV, linoleum fără acoperiri din PU A nu se utliza pe acoperiri de pardoseală elastice /parchet cu sigilanţi PU şi UV ..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)